Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

DJ-Kidz workshop op 27 december

Kidz-dj.nl – De leukste muziek en kindershows van Nederland

Altijd feest met de Kidz-dj!

In de kerstvakantie kunnen wel 50 kinderen tegelijk de geheimen van het DJ’en leren. De Kidz-dj geeft namelijk een echte dj-workshop voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar.

De Kidz-dj is vooral bekend van zijn vele optredens door het hele land. Hij toert met zijn discoshow langs kinderfeesten tijdens Sinterklaas, carnaval en koningsdag. Ook bezoekt hij scholen, kinderfeestjes, festivals en andere podia. Zijn spetterende kindershow zit bomvol met zijn eigen muziek. De Kidz-dj heeft grote wereldhits van vroeger (en soms van nu) voorzien van nieuwe teksten die gaan over de belevingswereld van kinderen. Hij bracht inmiddels 5 succesvolle cd’s uit. Dus boek nu de Kidz-dj en dans en zing mee!Gerelateerde afbeelding

Woensdag 27 december
vanaf 13:00
Entree € 16,-

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
Valkenswaard

Share Button