Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Workshop PRI – ‘Een sleutel tot compassie’ op 2 november

Op donderdag 2 november organiseert Bibliotheek De Kempen een workshop PRI.
De bijeenkomst vindt plaats in de bibliotheekvestiging in Valkenswaard en begint om 20.00 uur.

Je wilt anderen het liefst met een open hart benaderen. Toch merk je dat een oordeel zo geveld is en die cynische grap snel gemaakt. Waar komt dat oordelen eigenlijk vandaan? Waarom sneuvelen onze goede intenties vaak zo snel? En hoe vriendelijk ben je eigenlijk voor jezelf? Wat is er nodig om je hart te openen en compassie te voelen, voor jezelf en voor anderen?

PRI-therapeuten i.o. Imke Vos en Liesbeth Aarts geven je in deze workshop helder zicht op dit fenomeen aan de hand van Past Reality Integration (PRI). Je ontdekt waar de impuls om te oordelen eigenlijk vandaan komt. En dat dit niet jouw schuld is – we doen het allemaal. Je krijgt tools aangereikt hoe je die impuls kunt transformeren, mentaal én gevoelsmatig. Daarmee krijg je de sleutel in handen naar werkelijke compassie en een open hart. Aarzel niet en kom luisteren!

Afbeeldingsresultaat voor Imke Vos en Liesbeth AartsAfbeeldingsresultaat voor Imke Vos en Liesbeth Aarts
Bibliotheek Valkenswaard, Hofnar 12
Tijd: 20:00 uur tot 22.00 uur, binnenlopen vanaf 19:30 uur
Entree: € 7,50, inclusief koffie/thee
Meer informatie: pri.regio.eindhoven@gmail.com en (06) 17 17 57 65

U kunt zich online aanmelden, via valkenswaard@bibliotheekdekempen.nl of (085) 77 33 287 of via de website www.bibliotheekdekempen.nl

Afbeeldingsresultaat voor Valkenswaard: Workshop PRI – Een sleutel tot compassie

Share Button