Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

De Nieuwe Kleren Van De Keizer, zondag 2 oktober

Alfons wordt geplaagd op het schoolplein. Hij mag niet meespelen met de anderen. Ze vinden zijn kleding niet ‘hip’ genoeg. Verdrietig blijft hij alleen achter en begint hij te fantaseren dat hij alles heeft wat zijn hartje begeert. Opeens is hij keizer!  Met een groot paleis, heel veel vriendjes, personeel dat alles doet wat hij hen opdraagt en geld genoeg om te kopen wat hij maar wil!  Zijn grootste passie is mooie kleren. Ook al zeggen de mensen om hem heen dat hij ook aan andere dingen zijn geld moet uitgeven, doet hij alleen waar hij zin in heeft. Maar of hij daar gelukkig van wordt?

In deze vrolijke voorstelling vertellen acht acteurs het mooie en beroemde sprookje van Hans Christian Andersen. In prachtige kostuums en met leuke liedjes maken ze duidelijk dat je met ijdelheid niet ver komt in het leven…http://www.anubisboek.nl/foto_boek/2142.jpg

Met humor voor alle leeftijden brengen ze het sprookje tot leven in een heerlijke voorstelling. Jong én oud zullen er veel plezier aan beleven! Voor de mooiste kleurplaat, die voor aanvang van de voorstelling wordt ingeleverd in het theater (te downloaden op de website van langhout-theater.nl) is er een leuke prijs! Na afloop is er een meet-and-greet met de hele cast in de foyer.

Aanvang: 15:00 uur
Entree € 17,50
Kinderen € 15,-
http://langhout-theater.nl/wp-content/themes/langhout/img/logo.pngsponsor_dehofnar
Share Button