Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

SCOUTING VLOOIENMARKT op 1 oktober

Op zaterdag 1 oktober is weer een GROOTSE SCOUTING VLOOIENMARKT op de Markt.
Voor Scouting Sint Maarten met hulp van Scouting St. Stefanus is dit alweer de 42 keer.
Vele spullen worden te koop aangebonden. http://scoutingsintmaarten.nl/images/slideshow/vlooienmarkt_2015_8.jpg
De markt duurt van 11.00 tot 16.00uur.
DE TOEGANG IS GRATIS.
Om 12.00 wordt er een veiling van waardevolle spullen gehouden.
Er zijn speciale flyers huis aan huis bezorgd. Hierop staat wanneer en of er opgehaald wordt. Heeft u spullen, dan moet u de flyer aan de deur hangen. De scoutingleden bellen dan aan. Ook kunt u de spullen, met de flyer erop, direct bij de voordeur, maar niet op straat zetten.http://scoutingsintmaarten.nl/images/slideshow/vlooienmarkt_2015_6.jpg    Bankstellen, witgoed, kachels, beeldschermen, wit kunststof tuinmeubilair en ander grote zware,vieze of kapotte spullen nemen wij niet mee.
Buiten deze ophaaltijden kunnen we helaas, vanwege opslagmogelijkheden en de bereikbaar daarvan, geen spullen ophalen.http://media.nu.nl/m/m1ezvt6abatt.jpg

We hebben dan weer veel spullen, zoals huishoudelijk artikelen, glaswerk , aardewerk, speelgoed, kleding, lampen, fietsen opgehaald door onze scoutingleden met hun ouders en oud-leden.
Deze spullen zijn uit gesorteerd en worden op marktkramen te koop aangeboden.
Daarnaast zijn er nog vele losse spullen zoals fietsen, klein meubelen enz.
Om 11.00 kunnen de hekken open voor de start van de verkoop.

http://scoutingsintmaarten.nl/images/slideshow/vlooienmarkt_2015_12.jpg

Achter de kramen staan onze leden en leiding die hun koopwaar tegen een redelijk prijs graag aan u willen verkopen. Bij het ophalen hebben we ook een aantal waardevolle spullen gekregen, die we vanaf 12.00 per opbod gaan verkopen. Onze veilingmeester zal deze aantrekkelijke spullen weer enthousiast aanbieden en de hoogste bieder
mag zich dan eigenaar noemen.

Verkeersmaatregelen:
Voor de vlooienmarkt van de scouting wordt het verlengde van de Peperstraat tussen provincialeweg Markt en Maastrichterweg afgesloten van vrijdag 30 september 18.00 uur tot zaterdag 1 oktober 18.00 uur. Deze afsluiting wordt op zaterdag 1 oktober tussen 16.00 uur en 18.00 uur uitgebreid met een afsluiting van de Peperstraat tussen huisnummer 2A en de provincialeweg Markt en de Maastrichterweg tussen Peperstraat en Kloosterplein.

https://13.moendo.nl/wp-content/uploads/2015/09/scouting4.jpg     http://scoutnet.nl/~st.maarten/plaatjes/bannerstm.jpg

Share Button