Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Keep It Clean Day vrijdag 16 september

Doet u ook mee aan Keep It Clean Day op vrijdag 16 september?
Die dag zetten inwoners van Nederland zich voor het vijfde jaar
in om de buitenruimte zwerfafval-vrij te maken.
Een actie die spontaan is ontstaan uit de inzet van bewoners, verenigingen en bedrijven.
Wij stimuleren graag eigen initiatieven.
Meedoen aan ‘Keep it Cleanday’ past prima bij onze doelstelling om samen met inwoners, scholen, verenigingen en instanties te werken aan een schone leefomgeving: Schoon Valkenswaard.
Hierbij bieden wij ondersteuning in de vorm van zwerfafvalgrijpers, afvalzakken en het ophalen van ingezameld vuil waar mogelijk.
https://www.supportervanschoon.nl/media/6574/cpqmba7xaaeuxrm.jpg?crop=0,0.21629629629629629,0,0.25037037037037035&cropmode=percentage&width=645&height=258&rnd=130873186900000000

De Keep It Clean Day is ontstaan in Estland. Daar maakten in 2008 meer dan 50.000 mensen in één dag het hele land zwerfafval vrij! Er werd een filmpje gemaakt dat de wereld rond ging. Veel landen volgden het goede voorbeeld in de jaren daarna. Zo ook Nederland sinds 2012. De Keep It Clean Day wordt gedragen door burgers. http://www.aanz-amstelveen.nl/files/image/photo/2877.jpgBedrijven, instanties en gemeenten bieden ondersteuning in de vorm van diensten en materiaal.
Geeft u ook het goede voorbeeld en doet u mee op 16 september, individueel, of samen met buren, clubleden, uw bedrijf? U kunt bijvoorbeeld aan de slag in uw eigen straat, het plantsoen, in de bossen, op het schoolplein, sportpark, of een bedrijfsterrein. Zelf wegbrengen van het verzamelde afval hoeft niet, daar zorgt de gemeente voor. Dus doet u mee? Geef dit dan door aan de gemeente, zodat wij u de genoemde materialen kunnen leveren en het ingezamelde afval kunnen ophalen. Stuur een mail met uw naam en telefoonnummer en de locatie waar u zwerfafval wilt gaan opruimen, naar marjolein.van.peer@valkenswaard.nl voor het maken van verdere afspraken.

http://wijkcommissiegeenhoven.nl/uploads/news/id81/Schoon%20valkenswaard.png

Share Button