Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Groot Valkenswaard Toernooi Zaterdag 6 augustus


Deelnemers: RKVV Dommelen, SV Valkenswaard, De Valk en BES
Het programma:
14:45u  Opening
15:00u  Dommelen – Valkenswaard

15:00u. De Valk – BES
16:15u  BES – Dommelen
16:15u  Valkenswaard – De Valk
17:30u  De Valk – Dommelen
17:30u  Valkenswaard – BES
19:00u  Prijsuitreiking
Het goede doel van dit jaar is Nieuwe Levenskracht Valkenswaard die het 100 jarig bestaan vieren. Nieuwe Levenskracht Valkenswaard is een plaatselijke stichting  die zich inzet voor oudere en zieke mensen in de gemeente Valkenswaard met o.a. ontspanningsmiddagen, toneelavonden en financiële ondersteuning. De opbrengst vanuit entree, loterij en een bijdrage van de verenigingen gaat naar Nieuwe Levenskracht Valkenswaard.
Share Button