Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Levend Tafelvoetbal Toernooi op28 mei

kpjOp zondag 28 mei aanstaande organiseert KPJ Borkel & Schaft alweer een groots Levend Tafelvoetbaltoernooi. Het evenement vindt plaats op het evenemententerrein aan de rotonde Luikerweg / Bergeijksedijk. De toegang is op alle dagen voor iedereen gratis.

Zondag strijden vanaf 10.00 uur ruim veertig teams om de felbegeerde hoofdprijs. De strijd wordt gevoerd op een zestal luchtkussens in de vorm van een tafelvoetbalspel. Hiermee organiseert KPJ Borkel & Schaft het grootste Levend Tafelvoetbaltoernooi van Nederland. Gedurende deze dag kunnen toeschouwers het spektakel aanschouwen onder het genot van een hapje en drankje.Levend_Tafelvoetbal

Iedereen is van harte welkom. De entree is gratis!

tafelvoetbal

 

 

Kijk voor meer informatie op: www.kpj-bes.nl.

sportief vw

Share Button