Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

de 9e Harleydag Valkenswaard op 27 April

harley1De 9de Harleydag Valkenswaard is op 27 april 2016. De organisatie is ook nu weer in handen van de Stichting Harleydag Valkenswaard. Dat betekent dus van Corry, Marij, Henrie en Rob. Het merendeel van de vrijwilligers zijn lid van de HDCN regio Brabant/Zeeland. Zij zorgen ervoor dat alles op de Harleydag vlekkeloos verloopt. We rijden nog steeds zelf een Harley en organiseren dit nog steeds in onze vrije tijd.

Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer nieuwe dingen te zien en te beleven, want niets is zo vervelend als telkens hetzelfde te zien en horen. Wat kun je verwachten? In ieder geval twee live bands, een flinke bikersmarkt, een spraakmakende main act, veel Harleys en heel veel gezelligheid.harley2jpg

Een Harleydag is niet geslaagd als er niet heel veel bezoekers zijn. Iedereen is dus van harte welkom, er is voor iedereen ook wel iets leuks/nieuws te zien of te horen. Dit jaar valt de Harleydag op woensdag, er zijn overnachtingsmogelijkheden in de buurt.

We beginnen officieel op 12.00 uur en we stoppen om 18.00 uur. Natuurlijk is de toegang gratis!

Ook dit jaar zijn er talloze sponsors die de uitvoering van dit evenement mogelijk maken. We zijn daar heel erg blij mee, want zonder sponsors was er geen Harleydag. Dat geldt ook voor de facilitaire hulp van de gemeente Valkenswaard.harley4

We hopen jullie allemaal tegen te komen op 27 april in het gezellige centrum van Valkenswaard op de 9de Harleydag!

 

Corry, Rob, Henrie en Marij.

Share Button