Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Alzheimer Café woensdag 13 januari

Jan-HoogmoedDementie wordt veroorzaakt door een ziekte van de hersenen. Als je hiermee te maken krijgt dan heeft dat veel invloed op iemands  leven en dat van zijn/haar naasten. Je kunt door de  huisarts worden doorverwezen naar de geriater in het ziekenhuis. Wat kun je verwachten als je wordt doorverwezen naar de geriater?Welke soorten dementie zijn er? Hoe wordt een diagnose gesteld? Wat  zijn de behandel mogelijkheden? Dr. Hoogmoed is geriater in het ziekenhuis en zal hierover met u in gesprek gaan.

Indien de gastspreker onverhoopt is verhinderd, dan zal een andere gastspreker de presentatie verzorgen. Ook kan het programma van die avond worden aangepast. Wij vragen begrip hiervoor. Het Alzheimer Café  is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Wanneer:      Elke 2e woensdag van de maand (behalve juli en augustus).
Hoe laat:       De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma eindigt om 21.00 uur.
Waar:             Gemeenschapshuis de Smeltkroes, Kijkakkers 1, 6026 ER, Maarheeze.alzheimer logo
Aanmelden:  Is niet nodig, de toegang is gratis.

Inlichtingen

Voor meer informatie over het Alzheimer Café kunt u contact opnemen met:
Frank Toonen, tel: 0633183561 franktoonen@cordaadwelzijn.nl
Marion Moonen, tel: 0610672085 mh.van.doorn@landvanhorne.nl
Wendy Hoomans, tel: 0652444648 w.hoomans@zuidzorg.nl
Het Alzheimer Café wordt georganiseerd door samenwerkende regionale zorgaanbieders en Alzheimer Nederland

Tot ziens in het Alzheimer Café!smeltkroes

Share Button