Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Pepernotenserenade dinsdag 1 december

koperblazersOp dinsdag 1 december geven zo’n vijftien bugel-, cornet- en trompetleerlingen van het Centrum voor Muziek en Dans een Pepernotenserenade voor de Sint op de Corridor in Valkenswaard.

Elk jaar wordt er tijdens de  lessen van Rianne Boone flink geoefend om iets moois voor de Sint ten gehore te brengen. Een heleboel sinterklaasliedjes worden hiervoor ingestudeerd. Zelfs de beginnende eerstejaars muzikantjes spelen mee met dit bijzondere concert. Vaak is het bar koud, soms staan ze zelfs in de sneeuw, maar de blazers blijken echte doorzetters te zijn en zullen altijd spelen, onder aanmoediging van het winkelend publiek.

De muzikanten treden op van 16.30 tot 17.00 uur bij lunchroom De Orangerie in het centrum van Valkenswaard, waar ze na het optreden iets lekkers warms gaan drinken. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en luisteren naar de Pepernotenserenade.orangerie

Share Button