Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Alzheimer café Maarheeze

alzheimer_cafe_logo_130x100_allesvanvalkenswaard_nl_allesvanwaalre_nl4 Alzheimer Café Maarheeze

is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De bijeenkomsten vinden plaats op elke tweede woensdag van de maand.

het thema van de Bijeenkomst van Aanstaande woensdag is:

Humor en dementie
  Humor is een belangrijk onderdeel van een gelukkig leven. Lachen geeft ruimte, verzacht, verlicht en relativeert. Maar “het lachen kan je ook vergaan” als je merkt dat je steeds meer dingen vergeet of als je vader, moeder of partner de diagnose dementie krijgt. Corrie Aarts van De Wever in Tilburg is onze gast. Zij vertelt over veranderingen in de beleving van humor bij mensen met dementie en humor als respectvol zorginstrument. Ook spreekt zij over de positieve effecten van humor bij dementie en over hoe je dit kunt inzetten in het contact met mensen met dementie.

De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma eindigt om 21.00 uur. De toegang is gratis. Als u niet beschikt over eigen vervoer, dan kunt u tegen een vergoeding van 2 euro binnen Maarheeze en 4 euro buiten Maarheeze, thuis worden opgehaald en teruggebracht.

Als U dat wilt kunt U dat kenbaar maken door te bellen naar:

Sylvia van Rijsingen, Psycholoog, Stichting Land van Horne, 0800 3333 888
of Carla Pont, Maatschappelijk werkster, GGzE,  297 3100

mailto:gcj.baselmans@landvanhorne.nl  alzheimercafe

Adres van het Alzheimer Cafe is:

Gemeenschapshuis de Smeltkroes
Kijkakkers 1
Maarheeze

naar:

Share Button