Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Exprezzo Blazersensemble uit Leende in de Hofnar

Een avondje blaasmuziek. Maar dan héél anders! cropped-Voor-kerk-header-site
Vindt u blaasmuziek saai? Altijd hetzelfde? Dan raden we u aan te komen luisteren naar de muzikanten van Exprezzo. Zij maken blaasmuziek zoals u misschien nog nooit heeft gehoord. Voortdurend zoeken zij juist naar iets anders dan anders, naar nieuwe uitdagingen en naar verrassende combinaties. Deze avond zal het dertienkoppig ensemble worden aangevuld met Astrid Baggermans (zang), Stephan Beerens (zang), Tottumet Muziektheater uit Wintelre en een combo. Muziek van Tina Turner, Caro Emerald en Ramses Shaffy is onderdeel van hun afwisselende programma. Of houdt u meer van muziek van Jesus Christ Superstar, Santana, Duke Ellington of mr. Probz? Ook dat komt deze avond voorbij. Linda van der Stelt zal deze avond voor u presenteren.
Exprezzo is een blazersensemble met een variabele bezetting en een gevarieerd repertoire. Kwalitatieve blaasmuziek is de rode draad van de avond. Dat wordt genieten!image_v6618

Zaterdag  24-10-2015  om:   20:15 uur      Entree: € 11,-

Share Button