Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Nina Simone Tribute in de Hofnar Geanuleerd

image_v6642 Helaas is deze voorstelling wegens omstandigheden geannuleerd. Gasten die reeds een kaartje voor deze voorstelling hebben gekocht, worden snel hiervan op de hoogte gesteld.   ‘Nina Simone (A)live’ is een uniek theaterconcert rond de muziek en het leven van jazzlegende Nina Simone.
Deze muzikale ode is geïnspireerd op Nina Simone’s beroemde comeback-concert in 1976 op het jazzfestival van Montreux, een legendarisch en bizar optreden waarin ze het publiek met een schokkende openhartigheid vertelde over haar leven, haar muziek, haar liefdes, ups en haar downs.imagesTRJP98RY

Zeven artiesten, een vleugel, twee draaitafels en een sampler brengen een eerbetoon aan de muziek en de ontembare geest van Nina Simone. Nina Simone, geboren in 1933, werd in de jaren ‘60 bekend door jazzballads en protestnummers als Mississippi Goddam en My Baby Just Cares For Me. Na onenigheid met haar platenmaatschappij vertrok ze in 1971 naar Europa, waar ze kort in Nederland woonde en vervolgens in Frankrijk, waar ze in 2003 op 70-jarige leeftijd overleed.

Met: Hans Dagelet, Alvin Lewis, Sabrina Starke, Jermain van der Bogt (Wudstik), dj LoveSupreme, Aisa Winter en, te gast uit Suriname, klassieke pianiste Liesbeth Peroti.

Nina Simone (A)Live (try out) – zat 17-10-2015 | 20.15 uur

Entree € 21,50

Pasprijs € 19,50

sponsor_dehofnar

Share Button