Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Werkzaamheden Europalaan

werk

Afsluiting wegdeel Leenderweg – De Vest

Het werk aan de Europalaan begint nu echt. Eerste zichtbare maatregel is de afsluiting van het weggedeelte tussen de Leenderweg en De Vest. De afsluiting gaat in op maandag 28 september en geldt alleen voor de hoofdrijbaan. De parallelwegen blijven gewoon bereikbaar voor bestemmingsverkeer. europalaan2

De eerste werkzaamheden zijn het markeren en rooien van de bomen, zoals aangegeven in het groenplan. Aansluitend starten de werkzaamheden aan riolering, water- gas en elektriciteitsleidingen door onder meer Brabant Water en Enexis. Wanneer dat gereed is, begint het werk aan de rijbaan.

Naar verwachting geldt de afsluiting – voor de eerste fase van de reconstructie – tot het einde van dit jaar. De totale reconstructie van de Europalaan duurt nog tot voorjaar 2017.                  europalaan

Share Button