Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

‘Muziek in ’t Zonnetje’

Op woensdagmiddag 27 mei organiseert het Centrum voor Muziek en Dans weer haar jaarlijkse voorjaarspresentatie .

De optredens vinden letterlijk plaats in ’t zonnetje, mits het weer ons goed gezind is. Op het plein tussen de Hofnar en het gemeentehuis, wordt een podium voor de muzikanten ingericht. Voor deze speciale gelegenheid wordt het plein uitgerust met een terras met zitjes en een buitenbar. Vorige uitvoeringen hebben geleerd dat het plein zich uitstekend leent voor muziekpresentaties door de verrassend aangename buitenakoestiek. De optredens op het Hofnarplein beginnen om 13.30 uur en eindigen rond 18.00 uur.

Het doel van deze middag is om er een muzikaal interessant en gezellig spektakel van te maken. Leerlingen van alle niveaus en leeftijden presenteren zich op diverse instrumenten. De toegang op het plein is gratis. Wij nodigen iedereen van harte uit deze middag mee te maken.

Share Button