Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Opruimactie Schoon Valkenswaard op 1 Januari

Afbeeldingsresultaat voor vuurwerk resten

Vanuit ons gemeentelijk zwerfvuilprogramma Schoon Valkenswaard, vragen wij u om op Nieuwjaarsdag vanaf 12.00 uur, mee te helpen vuurwerkafval op te vegen. Op deze manier is aan het einde van de dag de omgeving weer mooi schoon en kunnen kinderen veilig op straat spelen.

Rond 27 december verspreiden wij huis-aan-huis een 100% gerecyclede vuurwerkafvalzak met bijbehorende brief. Als u de zak op dinsdag 2 januari vóór 08.00 uur op de stoep zet, halen medewerkers van de Ergon hem bij u op. Wij vragen u om de zakken per straat zoveel mogelijk bij elkaar te plaatsen, bijvoorbeeld op de hoek van uw straat.
De gemeente rijdt extra veegrondes vanaf maandag 2 januari.

Kijk voor meer informatie op: www.vraaghetdepolitie.nl of www.4vuurwerkveilig.nl
veilig vuurwerk afsteken

Share Button