Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Swingend Pasen In De Hofnar

Afgelopen twee jaar was het PaasSESSIEval zo’n groot succes dat een vervolg niet uit kon blijven. De Hofnar zorgt in samenwerking met Café de Fantast in Valkenswaard dus dit jaar wederom voor een swingend Pasen! En het PaasSESSIEval is uitgebreid met een echte clubavond op Paaszaterdag!

Let’s dance again op Paaszaterdag met 40up!
We starten op Paaszaterdag met een geweldige echte clubavond voor iedereen van boven de 40. Is uitgaan nu een etentje met vrienden of een bioscoopje pakken? Heb je een stil verlangen naar die tijd dat je zorgeloos met je vrienden aan de zwier ging? Kom dan naar 40up! Een feest der herkenning voor de generatie van 40 jaar en ouder die eindelijk weer een keer als vanouds uit hun dak kunnen gaan op de dansvloer. DJ’s en VJ’s (waaronder Alex van Oostrom en Harry de Winter) draaien muziek vanaf de vijftiger jaren tot en met nu. Geen flarden van hitjes maar de complete nummers, met de bijbehorende videoclips. ‘Sex Machine’ van James Brown, ‘I Wanna Hold Your Hand’ van de Beatles, ‘Satisfaction’ van The Rolling Stones, ‘Wooly Bully’ van Sam the Sham and the Pharaoh’s zorgen voor vuur op de dansvloer. Maar ook Michael Jackson, The Cure, Anouk en de Black Eyed Peas ontbreken niet. Za 4 april | 20.15 uur | gratis entree

Voetjes van de vloer bij de PaasSessies op 1e Paasdag!
Op Eerste Paasdag zorgen verschillende gelegenheidsbands voor een spetterende muzikale tribute avond in de Theaterzaal van De Hofnar. Deze avond wordt weer georganiseerd in samenwerking met Café de Fantast. Het programma is samengesteld door Marton Wolterink met de beste bands uit o.a. de jamsessies van Café de Fantast in Valkenswaard. De muzikanten uit Valkenswaard en omgeving spelen deze avond een set van een artiest die ze om uiteenlopende redenen willen eren. Een mooie avond met zeer afwisselende muziek en podia in de theaterzaal en in het Rabobank Theatercafé. Natuurlijk staan er bars in de theaterzaal en zijn de theaterstoelen eruit en gaan we door tot 1.30 uur! Zo 5 april | 19.30 uur | gratis entree

Muzikale Paasbrunch voor het hele gezin op 2e Paasdag!
Op Tweede Paasdag kunt u met het hele gezin tussen 11.00 en ongeveer 14.00 uur aanschuiven bij de muzikale Paasbrunch. Voor slechts € 4,50 p.p. kunt u gebruik maken van een heerlijk brunchplateau met een kopje koffie of thee. Wanneer u hier geen gebruik van maakt bent u natuurlijk ook van harte welkom. Live muziek op het podium zorgt voor een heerlijke sfeer en wordt verzorgd door Sixpek en Stringz. De kinderen hoeven zich zeker niet te vervelen. Ze kunnen knutselen, spelletjes spelen en nog veel meer. Kom gezellig met het hele gezin naar De Hofnar!
Ma 6 apr | 11.00 uur | gratis entree | Paasbrunch € 4,50

Tot ziens  op het PaasSESSIEval!

Share Button