Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Oldtimer Meeting op de markt 3 september

Afbeeldingsresultaat voor oldtimers op de markt valkenswaardGeen poespas geen kraampjes geen verkoop maar gewoon zien en gezien worden. Vroeger was parkeren op de markt van Valkenswaard heel gewoon tegenwoordig mag dat niet meer, behalve die ene dag in het jaar dat wij “Blik op de Mert” organiseren. Naast auto’s hebben we ook een speciaal plekje voorzien voor Motoren, fietsen en zelfs bromfietsen. Van 10:00 tot 23:00 ben je welkom, parkeer je gratis op de markt in Valkenswaard en kun je zo lang blijven als je zelf wil. Lekker kletsen met elkaar, terrasje doen hapje eten aan jou de keuze. Dit jaar zien we als klein extraatje een echte kunstschilder aan het werk die een volledige uitgeklede Vauxhall oldtimer prachtig gaat bewerken.Afbeeldingsresultaat voor oldtimer meeting in valkenswaard
Het voertuig is ter beschikking gesteld door kapper Henri uit Neerpelt. Het resultaat zullen we veilen de opbrengst gaat naar twee goede doelen, één in Valkenswaard en één te kiezen door kapper Henri. Henri beloofde alvast met circa 20 prachtige Vauxhall’s langs te komen op 3 september in Valkenswaard. is je auto 25 jaar of ouder dan ben je van harte welkom en over een jaartje minder doen we niet flauw, zo presenteren we o.a; een unieke Rolls nog net geen 25 jaar oud maar uniek in Nederland, en of die welkom is, zeker weten.   Afbeeldingsresultaat voor rolls royce oldtimer meeting in valkenswaard
Het Valkenswaardse marktplein wordt voor de auto\’s beschikbaar gesteld van 10.00 tot 23.00 uur.
http://pbs.twimg.com/profile_images/378800000005412090/63705b85ec20a2bfbfc528f1a6c4caa6_400x400.jpeg
Share Button