Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Circus Kastello komt naar Waalre.

 

 

Van 6 tot en met 8 maart komt het “kleinste gezelligste circus van Europa” naar u toe. Het circus Kastello reist al sinds 1998 door heel Europa. Met een compleet vernieuwd programma voor de hele familie komt het circus Kastello naar Nederland. Zo ziet u onder andere Bobby Scala met zijn komische jonglage en spectaculaire acrobatiek. Uit Zwitserland komt Sylvia Rosat, zij bewijst zichzelf in de lucht met een romantische doekenact en laat samen met de Kastello Troupe een act zien met knallende zwepen ook wel “Whipcracking” genoemd. Een discipline die tegenwoordig niet vaak meer in een circus te zien is. Enrico Gonzalez uit Spanje laat adembenemende handstandacrobatiek op stoelen zien. De Familie Kastello zelf presenteert daarnaast ook diverse dierennummers met Paarden, Pony’s , Honden én Duiven. Ook onze komische clown zal niet in het programma ontbreken met diverse reprises.

 

Het Circus Kastello zal op de volgende dagen voorstellingen geven:

Vrijdag – 16:00 uur
Zaterdag – 16:00 uur
Zondag – 14:00 uur
De Kaartverkoop is op speeldagen aan de kassa tussen 11-12 uur én 30 minuten voor aanvang van de circusvoorstelling. Entreeprijzen beginnen voor kinderen bij 12 euro en voor volwassen bij 14 euro.

 

Share Button