Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Picknickconcerten met Poco Loco op 13 September

Twee picknickconcerten met Spaanse en Zuid-Amerikaanse muziek van het Valkenswaardse orkest Poco Loco.

Hun eerste optreden van 2020 na korte repetitietijd vanwege Corona.

Er worden, vanwege de veiligheidsmaatregelen, twee concerten gegeven. Iedereen mag, in zijn of haar picknickmandje/tas, eigen drinken (ook licht alcoholisch) en/of eten meenemen. Er worden dus geen koffie/thee of dranken verkocht. De gasten zitten op veilige, 1,5 meter, afstand van elkaar. Afhankelijk van de samenstelling van iemands huishouden mogen meer mensen bij elkaar zitten.”

Het 1e concert is van 13.30-14.15 uur (inloop vanaf 13.00 uur),
het 2e concert van 15.00-15.45 uur (inloop vanaf 14.30 uur).
Per optreden zijn maximaal 40 gasten toegestaan.

Reservering is verplicht. Dat kan door naam, (mobiel) telefoonnummer en email door te geven aan info@theehuisvanmevrouwvanbest.nl. Als u zich met meerdere personen opgeeft verklaart u automatisch tot één huishouden te behoren.

Front Flyer Poco Loco 2017-1.jpg

Entree € 5,- per persoon te voldoen op voorhand op de door de Stichting tot behoud van het theehuis op te geven bankrekeningnummer. Hiervoor wordt u een betalingsverzoek gestuurd. Het is, vanwege de te nemen veiligheidsmaatregelen, mogelijk om tot op de dag van optreden nog aan te melden mits u het betalingsverzoek contactloos voldoet. Er wordt geen contant geld aangenomen.
Poco Loco - Home

Share Button