Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Zwemvierdaagse Zwembad de Wedert van 29 mei tot en met 2 juni

De 44e editie van de zwemvierdaagse!
Vier dagen lang baantjes trekken, 500 meter per dag. Kinderen van 6 t/m 10 jaar, gehandicapten en 65-plussers mogen desgewenst 250 meter per dag afleggen.

In Valkenswaard wordt de zwemvierdaagse al een ruim aantal jaren georganiseerd door Stichting Wattem bestaande uit de zwemverenigingen “Watervrienden” en “Tempo”. Deze stichting bestaat in zijn geheel uit vrijwilligers. Naast het traditionele baantjes trekken, wordt er voor de allerkleinsten ook de Pierenvierdaagse georganiseerd. Tijdens deze 4 dagen bestaat er voor hen de mogelijkheid om met water bezig te zijn in het pierebad. Dit alles uiteraard onder deskundige begeleiding. Ouders zijn hierbij natuurlijk van harte welkom op het binnenterras of als begeleiding. Ook de allerkleinsten ontvangen, net als bij de Zwemvierdaagse, een herinneringsmedaille.
Gerelateerde afbeelding

Share Button