Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Val-Val-D’rie Winter editie op Zondag 27 Januari

Want hoe koud het buiten ook kan zijn, de warme sfeer tijdens dit binnenfestival zal al uw zintuigen prikkelen in een heerlijke winterse ambiance. Een perfecte dag om uw winterjas, sjaal en muts in te ruilen voor een warme chocomel met slagroom of glühwein om op diverse podia te genieten van previews van professionele artiesten en de beste artiesten uit eigen streek.
Zang, dans, theater en vooral veel gezelligheid voor het hele gezin zullen u de kou doen vergeten. Dus kom vooral met uw vrienden of het hele gezin de wintereditie van Val-Val-D’rie mee beleven!
Het volledige programma is online vinden.

In de Bibliotheek zijn vanaf 12.30 uur allerlei activiteiten zoals onder andere previews van verschillende kindervoorstellingen, Muziek op schoot, knutselen en nog veel meer.

Voorlezen tijdens de wintereditie van Val-Val-D’rieVoorlezen tijdens de wintereditie van Val-Val-D'rie

Zang, dans, theater en vooral veel gezelligheid voor het hele gezin tijdens de wintereditie van Val-Val-D’rie.
Bibliotheek De Kempen sluit hierbij aan door op verschillende tijden voor te lezen. Kom luisteren naar het verhaal van ‘Een huis voor Harry’.
Het boek Een huis voor Harry geschreven door Leo Timmers is gekozen tot Prentenboek van het Jaar. Dit verhaal gaat over Kater Harry. Kater Harry is bijna altijd binnen. Maar als vlinder Vera tikkertje wil spelen, gaat hij mee naar buiten. Dan verdwaalt Harry in de stad. Alleen Vera weet de weg naar huis. Kan iemand hem helpen Vera te vinden?

In de bibliotheek wordt voorgelezen om
13.15 uur, 14.00 uur en 15.15 uur.
Je bent van harte welkom.

 

Share Button