Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Repair Café Valkenswaard

Wat doe je met een stoel waarvan een poot los zit? Met een broodrooster die niet meer werkt? Met een wollen pet waar mottengaatjes in zitten? Een staafmixer die dienst weigert? Weggooien? Mooi niet! Repareer ze in het Repair Café Valkenswaard

Ons Repair Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats, waar inwoners uit de gemeente Valkenswaard hun kapotte spullen gratis kunnen laten repareren door deskundige vrijwilligers.https://repaircafevalkenswaard.files.wordpress.com/2015/02/collage2.jpg

Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. Of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders. Je kunt ook altijd inspiratie opdoen aan de leestafel, waar boeken over repareren en klussen ter inzage liggen. Lees hier de Huisregels die in ons  Repair Café worden gehanteerd. Wij wijzen er met name op dat het de bedoeling is dat de bezoeker gedurende de reparatie zelf aanwezig blijft – enerzijds om een helpende hand te bieden, anderzijds om vragen over het ingebrachte te beantwoorden.

Het Repair Café Valkenswaard is iedere tweede zaterdag van de maand geopend van 10:00 uur tot 14:00 uur
Kom gerust eens langs met uw spullen; de koffie staat klaar!Afbeeldingsresultaat voor repair cafe valkenswaard

Share Button