Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Informatieavond sportvisie op 30 januari

 Afbeeldingsresultaat voor Sport verbindt Valkenswaard 2018 – 2020’

Sportliefhebbers opgelet!
Van harte nodigen wij u uit voor een informatieavond om uw mening te geven op de gemeentelijke sportvisie: ‘Sport verbindt Valkenswaard 2018 – 2020’. De informatieavond is op dinsdag 30 januari 2018 vanaf 19.00 uur (inloop en markt) het officiële gedeelte is van 19.30 tot plm 21.45 uur in de raadzaal van het gemeentehuis (Hofnar 15). Wij willen u vragen om zich van te voren aan te melden via: sport@valkenswaard.nl. Graag o.v.v ‘informatieavond’.

Deze sportvisie wordt in juni aanstaande door de raad behandeld. Ook het uitvoeringsprogramma voor de sportaccommodaties (Business Case sport) komt aanbod. Dit jaar starten we namelijk met de renovatie van zwembad De Wedert en er komt een nieuwe sporthal die straks ook een fysiotherapiepraktijk, centrale entree en horecaruimte op Sportpark Den Dries huisvest.
Tijdens de informatieavond lichten we – samen met de aannemer en architect – het totale bouwproces aan u toe.

Share Button