Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Verkiezing Valkenswaardse vrijwilligerstrofee

Eén keer per jaar vindt de uitreiking plaats van de Gemeentelijke Vrijwilligersprijs. Deze bestaat uit een wisseltrofee, een beeldje en een geldbedrag.

Elke vrijwilligersorganisatie óf individuele vrijwilliger, komt hiervoor in aanmerking als waardering voor de inzet voor de gemeenschap in het afgelopen jaar. Voorwaarde is dat de vrijwilligers actief zijn in Valkenswaard, Dommelen of Borkel en Schaft. Daarbij hebben kandidaten die een bijzondere prestatie hebben geleverd en anderen inspireren en motiveren tot samenwerking, een streepje vóór.

Omdat vrijwilligerswerk enorm veelzijdig is, verdelen we de nominaties in de volgende 5 categorieën: Sport, Buurt en wijk, Zorg, Cultureel en Natuur en Individueel.Afbeeldingsresultaat voor vrijwilligerstrofee valkenswaard

Kent u vrijwilligersorganisaties of individuele vrijwilligers die volgens u de prijs verdienen, meld hen dan aan. Download hiervoor het nominatieformulier onderaan deze webpagina.

Print het en stuur het ingevuld op naar:

Gemeente Valkenswaard
o.v.v. Vrijwilligerstrofee 2017
de Hofnar 15
5554 DA  Valkenswaard

U mag het ingevulde formulier ook scannen en mailen naar: vrijwilligersgala@valkenswaard.nl.

Geen computer? Haal dan een formulier af bij één van de volgende locaties:

  • Valkenswaard bij het gemeentehuis
  • de bibliotheek (de Hofnar 12)
  • in Dommelen bij ontmoetingscentrum De Belleman
  • in Borkel en Schaft bij Dorpshuis D’n Teut.

Een jury onder voorzitterschap van burgemeester drs. A.B.A.M. Ederveen, nomineert in elke categorie een kandidaat, zodat een lijst van vijf potentiële winnaars ontstaat. Daaruit wijst de jury uiteindelijk één winnaar aan die de Trofee krijgt.

De gemeente heeft de uitreiking van de Vrijwilligerstrofee in een nieuw jasje gestoken. De uitreiking vindt plaats tijdens een gala-avond  in Inspiration Point aan de Maastrichterweg in Valkenswaard.

U kunt voor het gala geen kaartjes kopen, maar u wordt uitgenodigd. Organisaties kunnen hun vrijwilligers die graag aanwezig zijn, aanmelden bij de gemeente via het e-mailadres vrijwilligersgala@valkenswaard.nl. De gemeente stuurt deze week zoveel mogelijk organisaties en verenigingen een brief over het vrijwilligersgala. Ook als individuele vrijwilliger kunt u zich aanmelden. Er zijn 200 plaatsen beschikbaar, dus: vol is vol. Om zoveel mogelijk verschillende organisaties een plaats te bieden, is per organisatie een beperkt aantal stoelen beschikbaar.

De gemeente nodigt aangemelde personen in februari 2020 persoonlijk per brief uit.
De uitnodiging is het toegangsbewijs voor de avond.

Stuur voor meer informatie een berichtje naar vrijwilligersgala@valkenswaard.nl.

Share Button