Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Verkeersmaatregelen Valkenloop en Dakar Pre-proloog

Op zaterdag 4 en zondag 5 november vinden de wandeltocht en Valkenloop van Holapress van Atletiekvereniging Valkenswaard (AVV) plaats.

In verband met dit evenement zijn op zondag 5 november van 08.00 tot 15.00 uur de Peedijk, een gedeelte van de Sportparkdreef, de Hoeve, de Molenstraat tussen Luikerweg en ingang Malpie en de Maastrichterweg tussen Zuidelijke Randweg en de Sil, afgesloten voor alle verkeer.

Op zondag 5 november vindt op het Eurocircuit de Dakar Pre-proloog plaats. In verband hiermee gelden op 5 november de volgende verkeersmaatregelen:Afbeeldingsresultaat voor pre proloog dakar

  • Instellen √©√©nrichtingsverkeer op Kempervennendreef vanaf ingang Kempervennen tot Weerderdijk met als rijrichting: ingang Kempervennen naar Weerderdijk
  • Parkeerverboden langs Luikerweg/N69 (vanaf rotonde bij Zuidelijke Randweg tot kruising met Venbergseweg), Westerhovenseweg (van Mgr. Smetsstraat tot Braambosch) en Victoriedijk,
  • Afsluitingen van zandpaden aan Luikerweg vanaf blokhut scouting Sint Maarten tot Kempervennendreef.

Extra maatregelen vanwege verwachte drukte

Vanwege de grote toestroom van bezoekers voor beide evenementen, verwachten we dat het op zondag 5 november de hele dag druk is op de wegen in en om Valkenswaard. Om deze verkeersstromen in goede banen te leiden wordt het verkeer voor beide evenementen via aanvullende (gele) bewegwijzeringsborden naar de verschillende parkeergelegenheden geleid. Aanvullend worden op bepaalde locaties verkeersregelaars ingezet om het verkeer zo goed mogelijk te laten doorstromen.
Buiten Valkenswaard komen er bij de rijkswegen en invalswegen vanuit de regio bewegwijzeringsborden naar zowel de Dakar Pre-proloog, als de AVV Valkenloop.

Wij roepen plaatselijke bezoekers op zo mogelijk op de fiets of te voet naar beide evenementen te komen en de auto thuis te laten.

Share Button