Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Start Volwassenenkoor op 3 oktober

Volwassenenkoor Con Molto Dedizione

Op dinsdag 3 oktober aanstaande begint bij het Centrum voor Muziek en Dans weer het Volwassenenkoor. Iedereen die graag zingt, kan 18 weken een uur lang gezellig komen zingen op de dinsdagochtend tussen 10.30 en 11.30 uur.

In die tijd wordt er veel geleerd, veel plezier gemaakt en natuurlijk vooral veel gezongen. Er is aandacht voor zangtechnische zaken zoals adem, toonvorming en voordracht. Zo kan er in korte tijd, ondanks het verschillende beginniveau van de deelnemers, steeds weer een echt koor ontstaan. Vaak blijken mensen net iets meer te kunnen dan ze zelf voor mogelijk houden.

Het koor wordt weer geleid door Wilmy van der Helm en de kosten bedragen € 126,00 voor de gehele periode.

Heeft u belangstelling dan kunt u inschrijven via een inschrijfformulier die u kunt u verkrijgen bij de administratie van het Centrum voor Muziek en Dans. Daarnaast kunt u zich ook aanmelden via een inschrijfformulier op deze website.

Share Button