Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Vrijwilligers avond op 26 januari

vrijwilliger1Het Valkenswaards Vrijwilligers Contact (V.V.C.) houdt dinsdag 26 januari een nieuwe vrijwilligersavond.

Vanaf 19.30 uur wordt er kort teruggeblikt op succesvol gemaakte matches naar aanleiding van de vorige bijeenkomst. Aansluitend leggen initiatiefnemers van Handen Ineen uit wat ze met hun initiatief willen bereiken; meer contact en uitwisseling tussen mensen met een beperking en het verenigingsleven. In kleine groepjes wordt verder nagedacht over de mogelijkheden binnen de eigen organisatie.

Vanaf 20.30 uur start het informele gedeelte met alle tijd om te ontmoeten en te netwerken. De klankbordgroep vrijwillige inzet van de gemeente ondersteunt het V.V.C. en is aanwezig om nieuwe ideeën op te doen.

Aanmelden voor deze avond kan tot 25 januari bij Desiree Peeters van Cordaad Welzijn, tel.: 040-2071542 of: desireepeeters@cordaadwelzijn.nlvrijwilligers_onbetaalbaar

Theatercafé de Hofnar
Toegang: Gratis
Organisatie:    Valkenswaards Vrijwilligers Contact
Share Button