Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Duck van Toor race op 27 september

 

Op zondag 27 september zullen voor de achtste keer duizenden eendjes te water gelaten worden op het inmiddels bekende traject van de Dommel in Valkenswaard voor de Duck van Toor Race 2015.imagesXT5YDOPT

duckvantoor3Wat is de Duck van Toor Race?
De Duck van Toor Race is een sponsor evenement dat leden van onze scoutinggroep aan het organiseren zijn. Voorafgaand aan het evenement zullen onze leden proberen zoveel mogelijk badeendjes te laten adopteren door familie,vrienden en inwoners van Valkenswaard en omstreken.

Op 27 september 2015 zullen alle geadopteerde eendjes te water worden gelaten en zal de race om het snelste eendje beginnen. Het eendje wat als eerste bij de finish aankomt heeft gewonnen.Voor alle adoptie ouders zijn er diverse leuke prijzen te winnen.duckvantoor2

Fietsen en feesten
Tevens zal er een fietstocht zijn van de start tot de finish waardoor u uw adoptie eendje goed in de gaten kunt houden.
Bij de finish zullen wij ook nog zorgen voor een leuk feestje met een grote tent, muziek en de mogelijkheid voor een hapje en een drankje. Dus een gezellig dagje uit!
1396028_455236607922516_1246833798_nHet geld dat wij ophalen tijdens dit unieke evenement gaat naar de scoutinggroep en zorgt ervoor dat de leden een leuke en veilige tijd kunnen hebben bij Scoutinggroep Dick van Toor.duckvantoor4

 

 

Waar is het evenement precies?

START: ADRIANUSDAL DOMMELEN (13:00uur)                           

EINDPUNT: BRUGGETJE LOONDERWEG

imagesKEZ4PIG3

Share Button