Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Reststroken openbaar groen Dommelen

 imagesAJ9TT98K Op 10 juni organiseerde de gemeente een informatieavond over het project reststroken openbaar groen in Dommelen. De belangstelling was erg groot. Zo’n 95 mensen kwamen naar informatieavond in De Belleman.

De gemeente heeft in 2014 een proefproject reststroken gedraaid in de wijk Hoge Akkers. Deze pilot was zo succesvol dat het college besloot om verder te gaan in de rest van de gemeente. Nu is Dommelen aan de beurt met de wijken ten noorden van de Tienendreef. Het bedrijf Intersolum uit Asten voert namens de gemeente dit project uit. Theo Thijssen van Intersolum gaf uitleg over het kopen van restgrond en hoe om te gaan met inwoners die grond van de gemeente al in gebruik hebben genomen. Vervolgens maakten de aanwezigen volop gebruik van de mogelijkheid om vragen te stellen aan Intersolum en/of  de gemeente. Wethouder Egbert Buiter kijkt terug op een geslaagde bijeenkomst: “De opkomst op deze avond was boven verwachting. Fijn dat  zoveel bewoners belangstelling hebben voor de restgronden.”

Belangstellenden die de avond gemist hebben, maar wel een verzoek voor aankoop van restgrond willen indienen kunnen terecht op de projectpagina Project restgronden. Daar vindt u meer informatie, een aanvraagformulier en een folder met onder meer prijzen en enkele rekenvoorbeelden.
Met vragen kunt u terecht bij de heer Theo Thijssen via e-mailadres tht@valkenswaard.nl

Share Button