Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Buurtsport- en speldag op en rond de Nieuwe Waalreseweg op zondag 14 juni.

wijkcommissie_t_gegraaf_valkenswaard_logo_130x100_allesvan_valkenswaardWijkcommissie Het Gegraaf organiseert dit jaar weer een grote buurt sport spel dag. Het evenement is er voor jong en oud en iedereen is welkom. Er zijn diverse verenigen die een activiteit organiseren zoals het I.V.N. en staat V.V.N. er weer met hun fietsbehendigheidsbaan. De beiden corso buurtschappen doen ook iets voor de jeugd. Er zijn ook verschillende attracties: een grote klimwand, springkussen, stormbaan, Razende Roeland, ringsteekspel en een quadbaan.
Bij de Hijskraan is een terras met muziek en zullen de Notenkrakers weer van zich laten horen. De kinderen krijgen een stempelkaart en als die vol is kunnen ze die inleveren bij de keet op de Nieuw Waalreseweg.
Daar kunnen ze dan kiezen tussen een ijsje, chips of iets uit de grabbelton.
Voor de wat oudere jeugd is er een voetbaltoernooi. Daar zullen ook breakdance demonstraties gegeven worden en er worden ook petjes gepimpt. Ook voor de inwendige mens zal worden gezorgd met een lekkere hamburger van de B.B.Q. Deelname aan deze dag is geheel gratis.
De Nieuw Waalreseweg zal gedurende dit tijdsbestek afgesloten zijn voor al het verkeer en men zal gebruik moeten maken van de omleidingsborden. Wij vragen uw begrip hiervoor en met gepaste snelheid door de woonwijk te rijden. Spaar onze kinderen door uw snelheid hier te verminderen.

Op Zondag 14 juni van 13.00 tot 17.00 uur.

Share Button