Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Samen een bakkie doen !

gegraaf_valkenswaard_koffie_inloop_130x100_allesvan_valkenswaard
Contact met buurtgenoten, gezelligheid, samen zijn onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.

Sinds april 2014 draait in Het Gegraaf in het gebouw van De Hijskraan, Seringenstraat 2 Valkenswaard een Koffie Inloop voor alle inwoners van deze wijk. Het doel is contact met buurtgenoten, gezelligheid, samen zijn onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Op verzoek van de gasten worden er ook af en toe activiteiten georganiseerd.

Op woensdagochtend 25 maart 2015 organiseert de koffie inloop Het Gegraaf van 10.00 tot 12.00 uur een themaochtend over slechtziendheid en blindengeleidehonden. Als gastspreekster komt Ria Verdonk, ervaringsdeskundige op dit gebied.

Er is geen vast programma, alle gasten hebben inspraak in de invulling van de ochtenden. Iedereen is welkom. De vrijwilligers staan open voor nieuwe idee├źn vanuit de wijkbewoners. Iedere woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur is het “de zoete inval”. Vooral ook de mannen zijn welkom. Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door: Wijkcommissie Het Gegraaf, Paladijn Welzijn, en Stichting De Hijskraan.

Share Button