Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Koningsdag 2019

Afbeeldingsresultaat voor cafe de fantast

Cafe de Fantast op de Statie organiseert op donderdag 27 april van 11.00 tot 03.00 uur ‘s nachts een vrijmarkt en muziekoptredens op de Statie (Frans van Beststraat).

In verband daarmee wordt de Frans van Beststraat afgesloten voor alle verkeer. De wegafsluiting geldt vanaf donderdag 27 april 05.00 uur tot ’s nachts (28 april) 03.00 uur. De doorsteek van de Europalaan naar het parkeerterrein Kerverijplein blijft geopend. Het Kerverijplein blijft dus bereikbaar en beschikbaar als parkeerterrein.


HarleydagAfbeeldingsresultaat voor harleydag valkenswaard

Op donderdag 27 april organiseert Stichting Harleydag Valkenswaard van 12.00 tot 18.00 uur een Harleydag op de Markt en directe omgeving.
In verband hiermee gelden op 27 april van 07.00 tot 21.00 uur de volgende wegafsluitingen:

  • Eindhovenseweg (N69) tussen de Valkenierstraat en de Dommelseweg.
  • Peperstraat tussen huisnummer 1 en 2 tot de kruising Maastrichterweg.
  • Maastrichterweg vanaf ingang Kloosterplein tot de Markt.Afbeeldingsresultaat voor harleydag
  • Markt, Marktplein.
  • Leenderweg vanaf de Europalaan tot aan de Markt.
  • Waalreseweg vanaf Beiaardstraat.

Omdat de haltes aan de Markt vervallen, rijden de bussen op 27 april van 07.00 tot 21.00 uur gewijzigde routes. Vervoerder Bravo informeert reizigers bij de haltes en via de website www.bravo.info.


Avond bomvol dancevloerclassics uit de jaren ‘80

Prachtig Jaren ’80; waar je muziek opnam op cassettebandjes en helemaal uit je dak ging op de beats van Madonna, Michael Jackson, maar ook Tears for Fears en U2. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige dans hits.
De derde keer alweer dat we dit evenement organiseren. De Hofnar wordt net als in voorgaande jaren omgebouwd tot een sfeervolle discotheek met retro licht zoals spiegelbollen en laserlicht. Maar er is ook een verlichte dansvloer waarop je heerlijk uit je dak kunt gaan..
Theater De Hofnar
vanaf 20:15

 


Dommelsche KroonfeestenAfbeeldingsresultaat voor dommelse kroonfeesten

Op donderdag 27 april worden vanaf 11.00 uur op het Martinusplein en in de Bergstraat in Dommelen een Oranjemarkt en andere Koningsdagactiviteiten georganiseerd. Afbeeldingsresultaat voor dommelse kroonfeesten
In verband met dit evenement worden van 8.00 tot 21.00 uur het Martinusplein en het gedeelte van de Bergstraat tussen de Norbertusdreef en het Sneeuwklokje afgesloten voor het verkeer. Omdat de halteplaatsen aan de Bergstraat vervallen, volgen de bussen die dag gewijzigde routes via de Dommelseweg, Bergstraat, Norbertusdreef, Tienendreef, Brouwerijdreef, Westerhovenseweg en vice versa. Bravo kondigt de gewijzigde routes en halteplaatsen tijdig aan bij de haltes en op www.bravo.info.


Stichting Feest Oranje Comité Borkel en Schaft organiseert op Koningsdag XL GAMES voor jong en oud.
Locatie: Foyer Teutenzaal
Aanvang: 14.00u
Iedereen is van harte welkom om mee te spelen of om iemand aan te moedigen, maar je mag natuurlijk ook gewoon een kijkje komen nemen om andere mensen te ontmoeten.

Share Button