Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Ahoi Sinterklaas en het geheim op de stoomboot op 23 november

Ahoi Sinterklaas en het geheim op de stoomboot (AL)


Een theatervoorstelling voor de hele familie.

De stoomboot van Sinterklaas vaart boordevol geheimen naar Nederland. Wat staat er in het grote boek? heeft Sint echt een toverring en welke cadeautjes zijn er aan boord van de stoomboot? Dit is natuurlijk het geheim van de Pieten en Sinterklaas. Maar wat gebeurt er als er iemand aan boord van de stoomboot komt die daar helemaal niet hoort te zijn?

‘Ahoi Sinterklaas’ is een sprookjesachtige theatervoorstelling, over bang zijn, pepernoten en zeewiertaart, stiekem kijken en heel veel sinterklaascadeautjes. Ga mee op deze spannende reis en laat je betoveren en verrassen in een wereld vol zoetigheid.Heidi Wils Fotografie Valkenswaard telefoon: 06-11382287 onderwerp: theater de hofnar valkenswaard voor vvv valvald'rie 100918 (foto: Heidi Wils) fotograaf: Heidi Wils

Verhaal en regie: Brenda Appel
Muziek: Dick Hermsen

Woensdag  23 november
om 15:00 uur
Entree  € 8,-
www.moesmengelmoes.nl
sponsor_dehofnar
Share Button