Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Brabantse Kempenfestival Bladel, zondag 30 augustus.

Brabantse_kempenfestival_Bladel_2015-flyer_400

De Brabantse Kempen is een regio om trots op te zijn, waar het fijn wonen, werken en recreëren is. Daarom komt echt alles op het festival uit de Brabantse Kempen. Een veelheid van ondernemers en (maatschappelijke) organisaties uit de regio zal vertegenwoordigd zijn. Ook zullen de Bladelse winkeliers en horecaondernemers hun deuren openen waarbij hun assortiment voorzien is van een Kempisch tintje. Zo komt al het goede uit de Brabantse Kempen op het festival samen.

Naast Bladelse ondernemers zijn een groot aantal ondernemers uit de regio aanwezig zoals: JaCo Glas, Landal Het Vennenbos, Kempenmuseum De Acht Zaligheden, Volksuniversiteit De Kempen, Kijk- Speelboerderij ‘t Rundal, ‘t Hebbedingske, De Hennekooi, ‘t Klavertje Vier, Kempenenergie, Bijenhoudersvereniging Ambrosius Bladel, de Beukentuin, Kaasboerderij De Ruurhoeve, Gasterij NatuurSpa Landschot, Kempisch Inloophuis, Escargotskwekerij Stappaerts, Landgoed De Biestheuvel, Outdoorpark Reusel, Recreatieve boerderij De Ganzenhof, Museumbrouwerij De Roos, IJsboerderij De Fluiter, Content Magazine, de Hertenhoeve, Gallery Versmissen, de Kruidkamer, de Laarhoeve en anderen.

Het festival wordt telkens in een andere Kempengemeente georganiseerd. Dit jaar vindt de vijfde editie van het Brabantse Kempenfestival in het centrum Bladel plaats; de Sniederslaan en de aangrenzende Markt en het Burgemeester van Houdtplein. De organisatie is in handen van Centrummanagement Bladel, VVV, ZLTO Bladel, Gemeente Bladel en Huis van de Brabantse Kempen.

Het Brabantse Kempenfestival vindt plaats op 30 augustus van 12.00 tot 17.00 uur in het centrum van Bladel. In de nabije omgeving is voldoende parkeermogelijkheid. Meer informatie vindt u op: www.brabantsekempen.eu

Er is volop kindervermaak, er zijn streekproeverijen, optredens en nog veel meer.

Het festival is gratis te bezoeken!kempen festivalkempen fest.

 

Share Button