Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Nominatie voor Jeske Versteeg-Velden

jeskeJeske Versteeg-Velden uit Valkenswaard heeft een nominatie in de wacht gesleept voor de meest prestigieuze haarmode/ fotografiewedstrijd voor creatieve kappers in Nederland. Door haarstylisten uit binnen- en buitenland omschreven als dé belangrijkste wedstrijd op hun vakgebied. In London vond de laatste ronde van de jurering plaats voor de Nederlandse verkiezing voor de Coiffure Award. De gala-uitreiking vindt zondag 10 mei plaats en wordt gepresenteerd door Humberto Tan. Haarstylisten uit het hele land werd gevraagd een professionele fotoserie van maximaal vier foto’s in te sturen waar het vakmanschap optimaal tot zijn recht zou komen. Jan van der Sanden, die de fotografie voor zijn rekening nam, vindt het een eer dat uit meer dan 2000 inzendingen zijn foto genomineerd is. “Een kroon op mijn werk”, aldus Jan. Jeske is al 17 jaar kapster en heeft sinds vijf jaar een eigen kapsalon. In het verleden heeft ze ervaring opgedaan in Londen en Antwerpen. Iedereen kan stemmen om Jeske via de nominatie op het podium te krijgen. Dit kan via de website: www. coiffureaward.nl/stemenwin of via: www.kapsalonjess. nl. Stemmen kan dan op foto 3.

 

Share Button