Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

A Night At The Opera met VKO op 8 April

Op zondag 8 april 2018 geven wij ons voorjaarsconcert http://www.valkenswaardskamerkoor.nl/images/posters/Poster%208%20april%20jpg.jpg
“A night in the opera” met medewerking van het
Valkenswaards Kamerkoor en Heidi Pittie, sopraan en
Pascal Pittie, tenor.

Het concert vindt plaats in Theater de Hofnar.

Met uitvoeringen op het gebied van klassieke muziek op hoog niveau heeft het Valkenswaards Kamerkoor de afgelopen jaren al het hart van menig bezoeker in vervoering gebracht. Minimaal éénmaal per twee jaar geven wij een grote uitvoering – al dan niet versterkt met professionele musici; daarnaast verzorgen wij twee tot zes optredens per jaar in Valkenswaard en de regio.

In de laatste jaren brachten wij onder meer de Messiah van Händel, Dido en Aeneas van Purcell, een Bach-cyclus en De Nicolas Cantate van Britten ten gehore. Om ook jeugd warm te maken voor klassieke muziek, hebben wij in 2005 met acht middelbare scholieren het Gloria van Vivaldi uitgevoerd.

Share Button