Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Nieuwjaar concert Herenaccoord 2018 op 17 januari

HERENACCOORD
Het succes van de nieuwjaarsconcerten van het Herenaccoord wordt groter en groter in Valkenswaard.  Er staat nu een nieuw concert op de planning. Daarvoor heeft het koor een aantal mooie liederen ingestudeerd die u ongetwijfeld gaat waarderen.Afbeeldingsresultaat voor muzikale kerstballen

Woensdagavond 17 januari 2018 wordt een buitengewoon gezellige en zeer muzikale avond. Een avond waarbij vriendschap en muzikaal plezier samen komt. Want wij vinden het fijn om u weer te ontmoeten.

MET TOP ARTIESTEN:

Afbeeldingsresultaat voor Lenneke BrusseLenneke Brusse en Puk van der Hout.
Twee dames die een gedegen muzikale opleiding gehad hebben en met veel enthousiasme eigen liedjes maken.

Foreman FamilyGerelateerde afbeelding
Exclusief voor het mannenkoor Herenaccoord gaat Chelsea Foreman samen met haar broer Neil Foreman een optreden verzorgen. Ze laten u kennismaken met hun muzikale talenten. Kwalitatief zal het een hoogstandje worden.

Kris Struyven
Naast het Nederlands muzikaal geweld, zal de Vlaamse tenor Kris Struyven zijn opwachting maken. Hij was finalist in de Voice of Vlaanderen. Zijn stem zal u verrassen bij prachtige bekende klassieke melodieën die hij ten gehore gaat brengen.

Het beloofd een zeer genoeglijke avond te worden waarvoor het koor U, vrienden van het koor en geïnteresseerden van harte uitnodigen.
De nieuwjaarsviering wordt gehouden bij Feesterij Lugano, Leenderweg 42 te Valkenswaard op woensdag 17 januari 2018.
De avond begint om 20:00 uur en de entree is gratis.
Afbeeldingsresultaat voor herenaccoord valkenswaardHet Herenaccoord is een gezellige groep mannen die mooie liederen, goed willen zingen en waarbij sociaal contact hoog in het vaandel staat. Dat kan met onze geweldige dirigent en getalenteerde pianist.

Lijkt dit koor ook iets voor u?
Kijk voor meer informatie op onze website of kom naar Du Commerce te Valkenswaard. Elke woensdag vanaf 20:00 uur beginnen de repetities en… een kopje koffie staat voor u klaar.
Voor meer informatie, ga naar onze website www.herenaccoord.nl of mail ons: info@herenaccoord.nl

Share Button