Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Foodstock op 10 en 11 september

In het weekend van 10 en 11 september zullen de foodtrucks het Frans van Bestpark aan de Statie overnemen.

foodstock1

Zowel op zaterdag als zondag kunnen jong en oud genieten van eten, drinken en muziek in dit mooie park. Het gratis toegankelijke festival (Je betaalt op zondag alleen entree voor toegang tot het corso-parcours) hoopt dat veel bezoekers komen genieten van de diverse activiteiten die op het kleurrijk aangeklede festivalterrein plaats zullen gaan vinden. Uiteraard vormen de creatieve food trucks de basis van het grote openluchtrestaurant.http://www.valkenswaardcentrum.nl/images/nieuws/foodstock-tijdens-het-bloemencorso/d186dc_b2a3b2c5b74845bdaa3104db6a83d869.jpg

Ook dit keer is de locatie weer prachtig; het Frans van Bestpark ligt in het centrum van Valkenswaard en past met haar grasweide en oude bomen perfect bij Foodstock. Het is makkelijk te bereiken en heeft in de directe omgeving ook voldoende parkeergelegenheid.

Tijdens de tweede editie is er weer ruimte voor een muzikale programmering. Op zaterdag zullen er milde en dansbare deephouse klanken klinken uit de speakers, de zondag is het domein van de vinyl jockey’s, die zowel oude als nieuwe muziek ‘ouderwets’ van vinyl zullen draaien. Als de zon achter de horizon verdwijnt mogen de voetjes van de vloer en kan men genieten van de heerlijk relaxte vibe op Foodstock. Wanneer Foodstock ‘s avonds sluit, kunnen liefhebbers nog ’n afsluitend dansje wagen in de Fantast of de Willem II op de Statie.

Foodstock richt zich op jong en oud, iedereen is welkom. Voor de kinderen wordt er een speciaal kinderdorp ingericht met allerlei leuke kinderactiviteiten. Denk hierbij aan nostalgische kermisattracties zoals een echte ouderwetse draaimolen, een zweefmolen, springkussens en worden er ook oude tractoren met salonwagens opgesteld in het park. Op zondag eindigt hier ook de Frans van Best Memorial: de oldtimertocht die door het Corso Valkenswaard wordt georganiseerd.

Foodstock staat voor ontspanning, genieten, eten en drinken, bewuster omgaan met natuur & omgeving en diversiteit. Kom samen met ons genieten van het leven, kom naar Foodstock!

Foodstock Festival Valkenswaard

Share Button