Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Het grootste Levend Tafelvoetbaltoernooi van Nederland.

tafelvoetbal
Zoals ieder jaar organiseert KPJ Borkel & Schaft het grootste Levend Tafelvoetbaltoernooi van Nederland.

Het zal allemaal beginnen op zaterdagmiddag 16 mei vanaf 13.00 uur met een toernooi voor de jeugd. Zaterdagavond vindt er een knallend feest plaats vanaf 20.30 uur in de feesttent op het evenemententerrein aan de rotonde Luikerweg / Bergeijksedijk. De teamcaptains van de deelnemende teams zullen worden uitgedaagd voor een spannend spel om de eerste punten van het toernooi in de wacht te slepen. Op zondag 17 mei gaat vanaf 10.00 uur echt de strijd los barsten, dit gebeurd op een zestal luchtkussens in de vorm van een tafelvoetbalspel. Over de gehele dag zullen er 40 teams spelen voor de felbegeerde hoofdprijs. Wil je dit evenement niet missen? Kom dan gerust een kijkje nemen, toegang is alle dagen gratis. Gedurende deze dag kunnen toeschouwers het spektakel aanschouwen onder het genot van een hapje en drankje.

Kijk voor meer informatie op: www.kpj-bes.nl.

Share Button