Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

CMD Docenten Concert op 20 maart

Eens in de paar jaar is het voor docenten dé gelegenheid om elkaar op te zoeken om een mooi en muzikaal afwisselend programma voor te bereiden.
Meestal zijn de docenten bij uitvoeringen druk in de weer om hun leerlingen te coachen bij hun optreden. Nu betreden zij zelf het podium als uitvoerend musicus. Solisten, duo’s en trio’s zijn speciaal voor deze gelegenheid samengesteld uit docenten van de muziekschool. Bij de muziekkeuze wordt uitgegaan van een afwisseling in stijlen en een variatie aan instrumenten: van licht klassiek tot populaire muziek, van viool tot fluit, van keyboard tot gitaar.Docenten-in-concert - 9 februari - Nieuwsberichten - Algemeen - Centrum  voor Muziek en Dans - Gemeente Valkenswaard

Zondag 20 maart
om 10.30 uur
Entre: € 7,50

Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.

Mede mogelijk gemaakt door de sponsors van Theater De Hofnar.

Share Button