Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Yes Jazz op 7 Februari: het Thaïsa Olivia Quartet –

Thaïsa Olivia Quartet Welkom op de website van Jazz zangeres Thaïsa Olivia | Thaïsa Olivia

Momenteel houden we er nog rekening mee dat we max. 30 bezoekers mogen ontvangen. Dat betekent dat er een beperkte capaciteit is bij de voorstellingen. Is de voorstelling waar je graag naartoe wilt gaan uitverkocht? Meld je dan hierboven aan voor de wachtrij. Zodra bekend wordt gemaakt dat theaters weer meer dan 30 bezoekers mogen ontvangen, wordt de wachtrij als eerste door ons persoonlijk benaderd.Yes Jazz - YouTubeThaïsa Olivia was in 2002 en 2014 ook al bij Yes Jazz te gast. Thaïsa is een gepassioneerde zangeres en songwriter met een warm, eigen geluid en een bijzondere flair en presentatie. Mooie, eigentijdse composities en uiteenlopende bewerkte jazz-standards wisselen elkaar af. Van swingend en sophisticated tot zinnelijk en bezinnend. Thaïsa wordt daarbij zowel in Nederland als in het buitenland bijgestaan door uitstekende muzikanten, die allen hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Haar kwartet-cd ‘Let Go’ kreeg lovende recensies in binnen- en buitenland. Recent werden er opnames in New York gemaakt, voor haar nieuwe album.

Voorprogramma Klarinetkwartet Fiato – 14.30 uur
Dit professionele ensemble bestaat uit drie klarinetisten en een basklarinetist die allen afstudeerden aan het conservatorium. Al snel hoor je dat deze muzikanten al vanaf zeer jonge leeftijd met hun instrument in aanraking zijn gekomen. Het ensemble bestaat uit drie klarinetten en een basklarinet. Zij brengen goed in het gehoor liggende klarinetmuziek.

Klarinetkwartet Fiato met:
Harmen Klomp, Miranda Dijkstra, Marcel Verbruggen en Reninka de Wilt

Tips:

  • In de theaterzaal hebben we een gezellige en veilige stoelindeling met zitjes van elk 2 stoelen, je wordt dus per 2 personen geplaceerd. Bestel je meer dan 2 kaarten, dan word je per 2 personen een zitje toegewezen.
  • Je kunt maximaal 4 kaarten bestellen.
  • Veilig naar het theater: bekijk hier de maatregelen voor een veilig en verantwoord theaterbezoek.

    Theater De Hofnar

    De Hofnar 10
    5554 DA Valkenswaard

Share Button