Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Yes Jazz op Zondag 9 Mei het Trio Jos Beeren

image_v11287.jpg

Het Trio Jos Beeren speelt in een intieme setting prachtige jazz-, latin- en popsongs. Tenorsaxofonist Jos Beeren was ruim 25 jaar een vaste waarde in het beroemde Metropole Orkest. Met zijn Timeless Big Band ging hij de wereld over. Pianist Gé Bijvoet is een muzikale alleskunner met een eigen kenmerkende stijl. Hij won jazzprijzen in Nederland en Frankrijk. Hij begeleidde vele internationale artiesten, schrijft muziek voor video- en filmproducties. Gé is als pianodocent werkzaam aan het Conservatorium. Zangeres Judith Nijland studeerde aan het conservatorium van Den Haag. Haar heldere, warme en bovenal flexibele stem wordt vaak vergeleken met die van Karen Carpenter. Ze heeft inmiddels vijf CD’s op haar naam staan.

Voorprogramma Frank’s Hot Ten – 14.30 uur
Frank’s Hot Ten is voortgekomen uit de jaarlijkse workshops van de Valkenswaardse jazz-coryfee Frank Roberscheuten.

Meer info:
Het Trio Jos Beeren speelt in een intieme setting prachtige jazz-, latin- en popsongs. Tenorsaxofonist Jos Beeren was ruim 25 jaar een vaste waarde in het beroemde Metropole Orkest. Met zijn Timeless Big Band ging hij de wereld over.

Pianist Gé Bijvoet is een muzikale alleskunner met een eigen kenmerkende stijl. Hij won jazzprijzen in Nederland en Frankrijk. Hij begeleidde vele internationale artiesten, schrijft muziek voor video- en filmproducties. Gé is als pianodocent werkzaam aan het Utrechts Conservatorium.

Zangeres Judith Nijland studeerde aan het conservatorium van Den Haag. Haar heldere, warme en bovenal flexibele stem wordt vaak vergeleken met die van Karen Carpenter. Ze heeft inmiddels vijf CD’s op haar naam staan.

Frank’s Hot Ten, een jazzband met een stevige ritmesectie, knappe solisten en een goede zangsoliste.

Tips:

 • Je kunt maximaal 4 kaarten bestellen.
 • In de theaterzaal word je geplaceerd in een gezellige en veilige stoelindeling met zitjes van elk 2 stoelen.
 • Bestel je meer dan 2 kaarten, dan word je per 2 personen (uit één huishouden) een zitje toegewezen.
 • Wanneer je niet uit hetzelfde huishouden komt, maak dan aparte bestellingen, zodat we jullie op 1,5 afstand kunnen plaatsen.
 • Veilig naar het theater: bekijk hier de maatregelen voor een veilig en verantwoord theaterbezoek.
  Theater De Hofnar

  De Hofnar 10
  5554 DA Valkenswaard

Share Button