Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Virtueel Val-Val-D’rie – Gratis Livestream is verplaatst naar een latere datum !!

In de laatste persconferentie werd bekend gemaakt dat de lockdown verlengd is t/m 9 februari. Dit heeft uiteraard ook gevolgen voor dit festival. We zijn momenteel een nieuwe datum aan het prikken voor het festival. We laten meer weten zodra de nieuwe datum bekend is.

Aftermovie Val-Val-D'rie Wintereditie 2020 - Hofnar

De Hofnar start 2021 met frisse zin de virtuele versie van het jaarlijkse Winter Val-Val-D’rie. Geen gezellig samenzijn, geen ontmoeting in het theater maar wèl genieten van mooie lokale Valkenswaardse optredens. Het gratis virtuele festival vindt plaats in het weekend van 23 en 24 januari en bevat een mix van voorstellingen, muzikale optredens en workshops voor jong en oud. En jij mag daar gratis via livestream van meegenieten!
Het programma is alleen online te volgen, omdat met de huidige coronamaatregelen geen publiek is toegestaan in theaters.Theater en filmtheater - Hofnar

Dus bekijk het lekker positief en maak van je woonkamer een mini theater. Want in je woonkamer, met je eigen gezin/bubbel kan héél veel wel.

Klik hier voor het volledige festivalprogramma.

Presentatie door Jules Keeris
Virtueel Val-Val-D’…image_v13193.jpg

Share Button