Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Start nieuwe schooljaar bij het CMD

Nu de vakantie voorbij is, begint het ‘normale’ schoolleven weer. Ook de lessen bij het Centrum voor Muziek en Dans gaan weer van start. Wist u dat het CMD voor kinderen een uitgebreid pakket voor muziek- en danslessen heeft?

Vanaf jonge leeftijd kan er gestart worden met Piano Spelenderwijs, kindercello, kinderharp of kinderviool. Jonge muzikantjes die al goed weten wat ze willen, kunnen direct met een instrument aan de slag. Weet je nog niet helemaal zeker welke cursus bij je past? Maak dan gebruik van een proefles of proefpakket.https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcSiJRy7x41lIGugYSiau0gf-mTVDI3gZ0cNmQ&usqp=CAU

Basisschoolleerlingen (vanaf groep 4) die zich eerst willen oriënteren kunnen hun eerste schreden op het muzikale pad zetten met de cursus Muzikale Oriëntatie. Tijdens deze jaarcursus maken ze kennis met 7 verschillende instrumenten. De cursus start op maandag 14 september en dinsdag 15 september.

Naast muzieklessen verzorgt het CMD ook diverse danscursussen voor basisschoolleerlingen: vanaf 4/5 jaar kunnen kinderen beginnen met Kinderdans. Kinderen die al wat ouder zijn kunnen terecht bij Combidans, Modern Jazz en Klassiek ballet/Spitzen.

Niet alleen kinderen, maar uiteraard ook volwassenen kunnen bij het CMD terecht en kiezen uit tal van cursussen op het gebied van muziek en dans.

Voor alle cursussen bij het CMD geldt dat wij ons uiteraard houden aan de maatregelen rondom het coronavirus. Waar nodig werken we in kleinere groepen en/of wordt de inhoud van de les aangepast.

Interesse? Voor meer informatie over ons aanbod en/of aanmelden kun je terecht op de website van het Centrum voor Muziek en Dans. Uiteraard kun je ook contact opnemen met de administratie van het Centrum voor Muziek en Dans, de Hofnar 14 in Valkenswaard, telefoon: (040) 2083591. De CMD-administratie is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.30 en 17.00 uur.

Share Button