Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

SCOUTING VLOOIENMARKT VALKENSWAARD op zondag 5 oktober

Geen fotobeschrijving beschikbaar.Op ZATERDAG 5 oktoberĀ  wordt weer een GROOTSE SCOUTING VLOOIENMARKT op de Markt te Valkenswaard gehouden. Voor Scouting Sint Maarten en Scouting St. Stefanus is dit alweer de 45 keer. Vele spullen worden te koop aangebonden. De markt duurt van 11.00 tot 16.00uur. DE TOEGANG IS GRATIS. Om 12.00 wordt er een veiling van waardevolle spullen gehouden.

Ophalen spullen voor de Scouting VlooienmarktAfbeeldingsresultaat voor vlooienmarkt scouting valkenswaard 2017

We hebben dan weer veel spullen, zoals huishoudelijk artikelen, glaswerk , aardewerk, speelgoed, kleding, lampen, fietsen opgehaald door onze scoutingleden met hun ouders en oud-leden.

Deze spullen zijn uit gesorteerd en worden op marktkramen te koop aangeboden. Daarnaast zijn er nog vele losse spullen zoals fietsen, klein meubelen enz. Om 11.00 kunnen de hekken open voor de start van de verkoop. De toegang is zoals altijd gratis. Achter de kramen staan onze leden en leiding die hun koopwaar tegen een redelijk prijs graag aan u willen verkopen.

Bij het ophalen hebben we ook een aantal waardevolle spullen gekregen, die we vanaf 12.00 per opbod gaan verkopen. Onze veilingmeester zal deze aantrekkelijke spullen weer enthousiast aanbieden en de hoogste bieder mag zich dan eigenaar noemen.

In verband hiermee wordt het verlengde van de Peperstraat tussen provinciale weg Markt (N69) en de Maastrichterweg afgesloten voor het verkeer van vrijdag 4 oktober 18.00 uur tot zaterdag 5 oktober 18.00 uur.
Deze afsluiting wordt op zaterdag 5 oktober tussen 16.00 uur en 18.00 uur uitgebreid met een afsluiting van de Peperstraat tot huisnummer 2A en van deĀ  Maastrichterweg tussen Peperstraat en Kloosterplein.

Share Button