Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Het Alzheimer Café 11 Februari


Wat is dementie?

Dementie komt steeds vaker voor, maar wat is het nou precies? Wat gebeurt er in de hersenen van iemand die lijdt aan dementie? Welke vormen van dementie zijn er en welke verschijnselen horen er bij? Zijn er behandelingen of medicijnen die dementie kunnen voorkomen of genezen?

André Meulendijks en Jolanda Hermans zijn specialist ouderengeneeskunde. Zij zijn op woensdag 11 februari te gast in het Alzheimer Café om uitleg geven over dementie en de laatste inzichten.
Uiteraard krijgen bezoekers van het Alzheimer Café gelegenheid tot het stellen van vragen en kan men met lotgenoten of met de aanwezige vrijwilligers en deskundigen hierover van gedachten wisselen.

Het Alzheimer Café is er voor iedereen die te maken heeft met dementie of geïnteresseerd is in het onderwerp. Het Alzheimer Café Maarheeze is gehuisvest in de Smeltkroes, Kijkakkers 1 te Maarheeze en is geopend van 19.00 tot 21.30. De koffie staat klaar vanaf 19.00 uur, het programma begint om 19.30 uur. Toegang tot het Alzheimer Café is gratis.

Inlichtingen
Voor meer informatie over het Alzheimer Café kunt u contact opnemen met:
• Sylvia van Rijsingen, psycholoog, Stichting Land van Horne, tel. 0800-3333888 Sej.vanrijsingen@landvanhorne.nl
Carla Pont, maatschappelijk werkster, GGzE tel. 040-2973100 of cm.pont@ggze.nl

Tot ziens in het Alzheimer Café!

Share Button