Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Snertkampioenschappen in De Swaen

Voor de vierde keer in successie wordt op zaterdag 31 januari het open Valkenswaards Snertkampioenschap gehouden. Zo’n twintig personen kunnen meedoen en strijden om de titel Snertkoning of Snertkoningin van 2015. Café In de Swaen, vanaf 15.00 uur.

Is jouw erwtensoep de lekkerste? Kan niemand zulke lekkere erwtensoep maken als jij? Of je nu professionele kok bent of hobbykok, jong of oud, iedereen kan meedoen. In de jury: Regien Theus: wereldberoemde hobbykok in Valkenswaard, de stille kracht achter de keuken van het Vogelverschrikkerfestival; Dick Middelweerd: chef, topkok en uitbater van het twee sterrenrestaurant de Treeswijkhoeve; Cees Peterse: oud slager, smaakmaker bij Verstegen Spices & Sauces, fanatiek hobbykok.

Wie niet mee kan doen, maar wel van snert en gezelligheid houdt, kan op deze winterse namiddag gratis komen proeven van deze heerlijke soepen en deel uit maken van de publieksjury. Voor meer informatie kijk op www.goeivolk.nl.

 

 

fdd20fee186c3dec8c20e9499a86486a

Share Button