Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Zwembad de Wedert

Wat is er fijner dan samen met uw kind een half uurtje lekker te ontspannen in het heerlijke verwarmde water van zwembad de Wedert. Op donderdagochtend en vrijdagochtend organiseert zwembad de Wedert speciaal voor kinderen van 3 maanden tot 4 jaar hiervoor het baby-peuterzwemmen.Op dinsdagmorgen en donderdagmorgen leuke en uitdagende lessen aquajoggen om spieren te versterken en de conditie te verbeterenOp dinsdagavond leuke en uitdagende aquasportief lessen om uw figuur en conditie te verbeteren. Onder leiding van een enthousiaste instructeur kunt u tegen normaal tarief meedoen aan een uitdagend en sportief programma.Op een sportieve manier samen met leeftijdgenoten de spieren en gewrichten soepel houden? Dan is de fifty-fit activiteit in zwembad de Wedert een echte aanrader voor alle sportieve senioren van 55 jaar en ouder*Op donderdag en vrijdag extra verwarmd water (30 graden)Zwembad De Wedert (Sportpark Den Dries)

Pastoor Heerkensdreef 29

5552 BG Valkenswaard

(040) 2083555

zwembad@valkenswaard.nl


Share Button