Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Alzheimer Café op dinsdag 26 feb.

Verandering van gedrag bij dementie

Iemand die dementie krijgt, wordt doorgaans ook geconfronteerd met gedragsverandering(en).  Het gevolg is dat diens omgeving daar ook mee te maken krijgt. Of je wil of niet. Oftewel: de omgeving is gedwongen mee te veranderen.

Het Alzheimer Café Valkenswaard/Waalre is een maandelijks trefpunt voor mensen met dementie, hun naasten (mantelzorgers), zorgprofessionals en andere belangstellenden uit de regio. De bijeenkomstenvinden plaats op de laatste dinsdagavond van de maand, met uitzondering van juli en augustus. Iedere avond start om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur. Inloop vanaf 19.00 uur.

Adres

Café-zaal De Dommelstroom

Bergstraat 32
5551 AX Valkenswaard

 

Share Button