Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Adoptiemarkt op kinderboerderij De Kleine Meer op 12 en 15 December

Prima voor elkaarKinderboerderij De Kleine Meer heeft twee weken geleden de noodklok geluid wat betreft de financiële situatie, daarna is er een stormloop op gang gekomen voor het adopteren van dieren.
Daarom wordt er op woensdag 12 december en zaterdag 15 december een speciale adoptiemarkt georganiseerd.Afbeeldingsresultaat voor kinderboerderij de kleine meerTijdens deze adoptiemarkt zijn er vrijwilligers die geïnteresseerden informatie kunnen geven over het adoptieplan en alles indien nodig in orde kunnen maken.
,,Degene die een dier adopteert, zetten we op de foto met het dier. Afbeeldingsresultaat voor kinderboerderij de kleine meer
Deze foto komt op het adoptiecertificaat.”

Op woensdag 12 december, de adoptiemarkt van 11.00 tot 16.30 uur
en op zaterdag 15 december van 10.00 tot 13.00 uur.
Afbeeldingsresultaat voor kinderboerderij de kleine meer

 

Share Button